Veckans Amazon-Tips


Varje vecka får du som prenumererar ett högoktanigt nyhetsbrev signerat Amazon-experten Carl Helgesson*.

  • Senaste nyheterna om e-handelsjätten Amazon

  • Konkreta tips om hur du lyckas på Amazon

  • Erfarenheter och anekdoter att lära sig av 

  • Få svar på dina frågor 

*Carl Helgesson har drygt 7 års erfarenhet av framgångsrik försäljning på Amazon där han byggt upp 5 varumärken helt baserade på Amazons marknadsplatser.

Sedan 2017 driver han konsultbyrån Rankona Mazon som har över 30 års samlad erfarenhet av att sälja på Amazons marknadsplatser globalt.

 

Carl är en uppskattad föreläsare i ämnet Amazon och har bara under 2020 föreläst för över 1500 personer.

 

Som auktoritet gällande Amazon har han även medverkat i TV, radio, debatter, artiklar, poddar och intervjuer om just Amazon och hur man lyckas på världens största e-handelsplattform.

Amazon ger dig möjligheterna att snabbt öka din försäljning!

Hur skulle det kännas för dig om du och ditt företag fick en ny försäljningskanal där ni snabbt skulle kunna mängder med nya potentiella kunder såväl i Sverige som globalt?
 

Och om den försäljningskanalen kunde generera en kontinuerligt växande och stark omsättning?
 

Förmodligen skulle du tycka det var fantastiskt och den ökade försäljningen skulle hjälpa ditt företag att växa ännu mer.

Är du en liten aktör eller ett mindre välkänt varumärke idag och önskar att du kunde ta fighten mot de mer välkända varumärkena och ha en minst lika stor, eller bättre, chans att lyckas?
 

Den plattformen som ger de största möjligheterna att faktiskt lyckas med att sälja online – och att faktiskt ha en ärlig chans mot de globala världskända jättarna - är just Amazon.
 

Amazon finns idag i 19 länder (Polen öppnade just) och expansionen fortsätter.

 

Efter kommer Sverige och Polen så kommer bl.a. Danmark, Norge och Finland att komma.
 

Ur exportsynpunkt är Amazon en fantastisk kanal att använda för att kunna penetrera en ny marknad med sitt varumärke och sina produkter – helt utan att blanda in distributörer, agenter eller återförsäljare.
 

Man ska heller inte förglömma att de största aktörerna inom retail använder Amazon för att hitta nya varumärken och produkter att ta in i sina kedjor och försäljningskanaler. Så genom att lyckas på Amazon kan du således öppna upp dörrar för mer business.
 

Även tillverkande industrier har goda möjligheter på Amazon. Vi ser en starkt ökande trend där tillverkande industrier lanserar produkter (och nya varumärken) på Amazon, direkt mot slutkonsument. De slipper mellanhänder och marginalerna blir bättre när de säljer till slutkunden, dessutom blir det väldigt enkelt med Amazons fantastiska logistik, Fulfillment By Amazon (FBA).
 

Varför kan Amazon bli en stark framgångsfaktor för dig och ditt företag?

Jo, för att det är där kunderna finns!
 

Och finns kunderna där, så bör också du och dina produkter finnas där!

Det finns en anledning att Amazon har +50% av all e-handel i USA, 49% i Tyskland och +30% i UK.
 

För slutkunden så är Amazon fri och snabb frakt (för de som har prime), ett fantastiskt produktutbud och en trygg samt bra kundtjänst.
 

Faktum är att 89% av kunder som handlar online är mer benägna att handla på Amazon än på andra webshopar och e-handelsmarknadsplatser.
 

Som du ser är det inget att tveka. Du, ditt företag och dina produkter bör finnas på Amazon!

 

Veckans Amazon-Tips kommer att leverera de nyheter, erfarenheter, tips och strategier du behöver för att lyckas på Amazon!
 

Helt gratis – en gång i veckan!

                        

 

 

Kontakta Carl

© Copyrights by Rankona Mazon LLC. All Rights Reseved.